^Върни горе

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Вашите отзиви за нас

Отзиви от клиенти на погребална агенция Куневи

Анастасия
Изказвам моята благодарност към погребална агенция "Куневи". Внимателни, търпеливи, страхотно отношение в най-трудния момент.........БЛАГОДАРЯ ВИ!

Неделя, 09 Май 2021 16:38
Д-р Димитрова/Кюстендил/ и Иван Иванов
Изказвам моята и на цялото ми семейство благодарност към екипа на агенцията за техния професионализъм, човечност и съпричастност.Пожелаваме им да бъдат здрави , все така добри и да запазят Големите си сърца , които носят в себе си! Горещо я препоръчвам на хората, в най-трудния за тях момент!

Вторник, 07 Август 2018 09:17
сем.Маринови и сем. Вълкови
С благодарност към професионализма, любезното отношение и съпричастност на целия екип на ПБ Куневи. Организацията на траурната церемония бе на високо ниво, нищо не липсваше като ритуал и с тяхна помощ се справихме в труден за нас момент. Не е лесно да организираш погребение на единствената си майка, но въпреки това бяхме спокойни, и уверени, че изпращаме достойно Човека в последните и земни мигове. Още веднъж благодарим - сем. Маринови и сем. Вълкови

Четвъртък, 16 Ноември 2017 16:34
Йордан Павлов
Много приятно бях изненадан от професионализма и отношението на целия екип на погребално бюро Куневи. Горещо препоръчвам тази агенция в най-трудните часове за всеки човек. Благодарение на този невероятен екип церемонията мина без никакви проблеми и аз и близките ми хора спокойно се сбогувахме с покойника. Луксозната катафалка и съчувствието на екипа осигуриха спокойна почивка на любимия за нас човек в последния му път.

Петък, 20 Март 2015 00:05
Powered by Phoca Guestbook

Напиши отзив
 

Captcha Image